Тонування волосся

Тонування волосся Київ

Іноді настає момент, коли волосся втрачає прекрасний природний блиск, а сам колір вже не здається таким цікавим і яскравим, як після фарбування. Це найкращий час для швидкого покращення кольору волосся за допомогою процедури тонування. Це метод, який дозволяє малоінвазивним способом повернути волоссю гарний відтінок, надавши йому таким чином блиск і здоровий вигляд.

Переваги тонування

Як випливає з назви, довговічність цього типу фарби лише часткова. Різниця полягає в дії барвників. Вони не проникають у волосся, а лише осідають на його поверхні, «покриваючи» його кольором.

Перевагою такого фарбування є те, що більшість напівперманентних препаратів є безаміачними фарбами для волосся (деякі містять невелику кількість), що робить їх більш щадними. Концентрація окислювача, що додається в таку фарбу, також невелика – до 3%. Багато жінок вибирають таке фарбування під час вагітності. Фарби «тон в тон» також стають все більш популярними, оскільки дозволяють часто експериментувати з різними відтінками або освіжати колір волосся між наступними фарбуваннями.

Перевагою є відсутність видимого відростання – колір змивається рівномірно.

 ТонуванняОднотонне фарбування
Стійкість кольоруКолір тримається до 24 змиваньСтійкий, незмивний колір
Сила окислювачаНижчі концентрації: 1-4,5%Вищі концентрації: 3-12%
Аміак в складіТак/Ні (залежно від типу)Так/Ні (залежно від типу)
Можливість освітлення кольоруНемає/дуже невелике освітленнятак
Покриття сивого волоссяТак – з обмеженою кількістю сивого волоссятак

Переваги тонування волосся Сирець

Ми вже з’ясували, що тонування набагато менш агресивне для волосся, ніж класичне фарбування. Сенсаційний, яскравий колір, який змивається через кілька тижнів і не шкодить волоссю – звучить дуже круто! Мабуть, саме тому останнім часом тонування стало надзвичайно популярним.

 Тонування волосся Сирець має масу переваг, серед яких можливість швидко освіжити колір у будь-який момент, а також «безкарно» експериментувати та грати кольорами та відтінками.

Тонування буде гарним кроком, якщо ви хочете:

  • прибрати рудий або ржавий відтінок на освітленому волоссі
  • відкоригувати або освіжити колір волосся
  • досягти ефекту освітлення кольору або надання відблисків
  • трохи затемнити колір волосся
  • додати об’єм волоссю
  • прикрити першу сивину
  • додайте блиск волоссю, не змінюючи колір
  • змінити колір пошкодженого і ослабленого волосся