Air Touch Київ

Фарбуання Аіртач Київ

Air Touch – що це за техніка? Який ефект це дає і скільки коштує?

Серед багатьох технік фарбування в останні роки на перший план вийшла Air Touch. Таке фарбування забезпечує красивий, природний і об’ємний ефект, і при цьому підвищує безпеку волосся. Він також пропонує широкий спектр можливостей для досягнення різних результатів, зокрема: відблиски, що нагадують висвітлені на сонці, а також чітке освітлення волосся. Тому Air Touch пропонують більшість модних перукарень, розглянемо цю техніку фарбування докладніше.

Air Touch Київ – що це за техніка?

Аіртач — техніка фарбування, в який використовують поділ пасом на балаяж для отримання максимально природного, делікатного ефекту т.зв. поцілований сонцем. Цей метод швидко завоював визнання серед перукарів і набув величезної популярності, в тому числі і серед голлівудських зірок.

Фарбування Аіртач – ціна та терміни виконання.

Фарбування Air Touch є вимогливим і трудомістким. Кожне пасмо перукар повинен обробити окремо – розділити їх феном, а потім нанести суміш і фольгу. Також важливо підібрати фарбу і силу освітлення відповідно до типу волосся та часу. Тому цей спосіб фарбування волосся вимагає навичок і досвіду. Все це створює фантастичний колірний ефект.

Переваги фарбування аirtouch

Фарбування аirtouch допоможе підкреслити вашу привабливість і зробити акцент на природній красі. Незаперечні переваги даної техніки колорування:

  • Збільшення об’єму. Неоднорідне фарбування додає пасмам глибини. Відтінки грають на сонці та створюють ефект пишного та доглянутого волосся.
  • Універсальність. Мелірування аirtouch підходить жінкам будь–якого віку. Фарбування ефектно виглядає як на каре, так і на довгому волоссі.
  • Естетичність. Ейртачдозволяє освіжити звичний образ без радикальних змін в іміджі. Зачіска виглядає делікатно та стильно.
  • Аirtouch фарбування, ціна якого цілком прийнятна, зберігає первозданний вигляд протягом півроку. Це ще один плюс даного типу мелірування.

Догляд за волоссям, пофарбованим за технологією аirtouch

Належний догляд дозволяє довше зберегти відтінки фарби та зробити волосся сильнішим. Перукарі рекомендують використовувати м’які шампуні, бальзами з натуральними маслами, маски та спреї. Не забувайте живити та зволожувати кінчики волосся. Саме вони найбільше страждають під час фарбування, тому й потребують додаткової уваги.

Не варто підфарбовувати локони самостійно. Airtouch – різновид професійного фарбування, повторити процедуру в домашніх умовах практично неможливо. Якщо у вас виникли запитання або хочеться щось підкорегувати– зверніться до майстра, який виконував таке фарбування.

Airtouch–фарбування в нашому салоні

Досвідчені перукарі нашого салону готові допомогти вам зробити прекрасне перетворення. Мелірування за технологією ейртач зробить ваш образ стильним і сучасним. У роботі ми використовуємо тільки перевірені пігменти й окислювачі. Враховуємо всі побажання клієнтів і гарантуємо, що відвідування салону залишить тільки позитивні емоції.

Кваліфікований фахівець допоможе підібрати такі відтінки фарби, які будуть гармоніювати з вашими рисами. Запишіться на процедуру будь–яким зручним способом прямо зараз!

Окрашивание волос Аиртач Киев

Тонирование волос Киев