Антицелюлітний масаж

Антицелюлітний масаж Київ

Целюліт – проблема, з якою стикаються в першу чергу жінки, незалежно від віку та ваги. Апельсинова кірка з’являється як у худих, так і у пухких жінок, найчастіше на стегнах, сідницях і животі. Ця проблема часто є джерелом багатьох комплексів. Як позбутися целюліту? Крім домашніх засобів, які не завжди ефективні, варто також підкріплюватися лікуванням, яке проводять фахівці. У нашому салоні краси ви можете записатися на чудову процедуру антицелюлітного масажу.

Чим корисний антицелюлітний масаж Сирець? Він покращує кровопостачання шкіри та м’язів, одночасно прискорює обмін речовин і відновлення клітин. Він також позитивно впливає на зовнішній вигляд фігури, зменшує видимість целюліту та зміцнює шкіру. Добре проведена процедура зменшує застій лімфи, додатково живить і насичує клітини киснем. В результаті шкіра стає більш підтягнутою і пружною. Антицелюлітний масаж у поєднанні з вправами, домашніми процедурами та здоровим харчуванням дає вражаючі результати.

Для кого він підходить?

Практично будь-хто може скористатися антіцеллюлітним масажем. Антицелюлітний масаж підійде не тільки людям, у яких целюліт дуже помітний. Лікування також добре спрацює у випадку ледь помітної апельсинової кірки (тоді можна розраховувати на швидший результат), а також як профілактика целюліту. Антицелюлітний масаж приносить результати при проблемах із затримкою води в організмі.

Антицелюлітний масаж – як він впливає на шкіру?

Регулярно проведений масаж може значно зменшити проблему целюліту. Його дія різноспрямована. Антицелюлітний масаж покращує крово- і лімфообіг, сприяє кращому насиченню клітин киснем і живленню, виведенню токсинів і шкідливих продуктів обміну речовин. Але давайте будемо чесними… одного лише масажу недостатньо, щоб позбутися целюліту. Також необхідно змінити спосіб життя. Важливо забезпечити відповідну фізичну активність, яка допомагає зменшити непотрібні калорії, і відповідну дієту, багату клітковиною, вітамінами, мінералами та поліфенолами.

Як розвивається целюліт?

Целюліт – це проблема, яка вражає переважно жінок. Це пов’язано з естрогенами, які, впливаючи на рецептори жирових клітин, пригнічують процес ліполізу (розщеплення жиру), а також інтенсифікують ліпогенез (відкладення та накопичення жиру). Це призводить до зростання жирових клітин і оточуючих їх колагеновими волокнами. Таким чином утворюються мікровузлики, які потім тиснуть на кровоносні та лімфатичні судини, порушуючи кровообіг і погіршуючи процеси оксигенації та живлення клітин і виведення токсинів.

Що впливає на «апельсинову корку»?

Знижена фізична активність, дієта з низьким вмістом свіжих овочів і фруктів, тривалі зігрівальні ванни, надмірне споживання калорій щодо споживання… ось фактори, які сприяють утворенню целюліту. Ми особливо схильні до них взимку. Ось чому багато хто з нас спостерігають на своїй шкірі симптом апельсинової кірки в цей період. Чи можна це виправити? Корисним буде регулярний лімфодренажний масаж або антицелюлітний масаж.

ЦІНИ НА ПОСЛУГИ:

МАСАЖЦіна
Обличчя (класичний міопластичний, тібецьке ліплення)500 грн 45 хв
Антицелюлітний   650 грн 45хв/ 750 грн 60 хв
Лімфодренажний650 грн 45хв/ 750 грн 60 хв
Загальний всього тіла700 грн 60 хв
Спортивний масаж тіла750 грн 60 хв
Спини550 грн 45 хвилин
Тайський масаж стоп з дерев’яними паличками350 грн 30 хв/700 грн 50 хв

Масаж антіцелюлітний, масаж антіцелюлітний Київ, масаж антіцелюлітний ціна, вартість антіцелюлітного масажа, антіцелюлітнйи масаж сирець